Groupbuy® online inköpsplattform

Gör inköp tillsammans, spar pengar tillsammans

Stora organisationer köper ofta in ett stort antal profilprodukter med logga och budskap på. Er leverantör menar kanske på att volymen måste vara stor för att det ska löna sig i längden. Men vad som ofta sker är att man sedan har ett stort restlager med produkter som samlar damm på ett lager. Detta är ett återkommande problem som kostar både pengar och lagerutrymme. Men vi på Compacon har utvecklat en lösning: GroupBuy®.

Med GroupBuy® erbjuder vi er en skräddarsydd onlineplattform där er organisation samlar alla de produkter som ni har störst behov av och där ni själva beställer när det behövs fylla på. I löpet av en bestämd tidsperiod kan era avdelningar beställa de produkter som är speciellt utvalda för era behov. Vi producerar uteslutande de produkter som blir beställda till lägsta möjliga pris. Det är ett system som funkar och som ser till att pengar sparas i slutändan.

  

 

 

Groupbuy® online inköpsplattform

Vi har själva utvecklat den unika digitala inköpsplattformen; GroupBuy®.

Alla de avdelningar som ni väljer har möjlighet att beställda sina profilprodukter online. Produkter som är särskilt utvalda för er verksamhet med er logotyp och budskap. Vi gör det möjligt att erbjuda konkurrenskraftiga priser genom att samla alla era inköp på ett ställe och utöver det så levererar vi endast den mängd eller parti ni har behov för. Allt för att ni inte längre ska behöva lagerhålla överflödiga produkter.

GroupBuy®-plattformen är tillgänglig dygnet runt på nätet och anpassas enligt er logotyp och identitet, så att era anställda kan känna sig “hemma” när de använder den. Autoriserade anställda kan beställa produkter under en bestämd tidsperiod på exempelvis en till två veckor.

De beställningar som görs under denna tidsperiod räknas automatiskt och är alltid synliga online.

Ju högre volym, ju lägre blir priset naturligtvis. När beställningsperioden är över produceras just det antal produkter ni beställt. Ni kommer upptäcka de olika fördelarna med gruppbeställningar och hur de effektiviserar er verksamhet och lagerhållning.

Många företag har redan upptäckt fördelarna med GroupBuy® och är mycket entusiastiska över dess positiva effekter. Varför? För att GroupBuy® ger mätbara besparningar och har stort betydelse för att avlasta verksamheters olika bekymmer inom just inköp, lagerhållning och kostnader.

Vill du också upptäcka fördelarna med GroupBuy® och spara tid och pengar på era inköp?

Ring till oss på tel. +46 (0) 8 505 000 50 eller maila till info@compacon.se