Jul & nyårsgåvor och choice-programmet

Compacon ser till att du har en present klar till jul!

Jultiden är traditionernas högtid och en av dem är naturligtvis att ge bort julklappar till nära och kära. Genom att ge bort gåvor till kunder och antällda visar ni att ni bryr er om dem och att de är viktiga för företaget. Compacon har ett brett urval av presenter till jul och nyår som säkrar att julstämningen infinner sig.

Vi erbjuder traditionella julklappar i form av presentaskar med högklassig konfektyr & mat eller trendiga och funktionella julklappar, som ex. träningstillbehör eller användbar elektronik. Vi vågar påstå att Jultomten själv skulle godkänt vårt urval av julklappar.

Jul & nyårsgåvor och choice-programmet

Många möjligheter!

Ibland kommer kundrelationer att testas eller så är ens anställda pressade till max. Då är det en genial idé att visa genuin uppskattning och ge den anställda en genomtänkt och användbar present, eller ge den där viktiga kunden en fin gåva för att påminna dem att de betyder mycket för er. Det är vår bestämda uppfattning att det man ger bort får man igen på ett eller annat sätt.

För kostnaden av en genomsnittlig arbetstimme kan man skapa goodwill som räcker lång tid framöver. Vi anser jul & nyårsgåvor för att vara ett fantastiskt arbetsverktyg och passar perfekt i dagens moderna affärsmodeller. Det är en unik möjlighet att överraska både anställda och kunder positivt och i förlängningen deras nära och kära. Det genererar också lojalitet!

Compacon har bred erfarenhet och kan presentera flera olika alternativ. Vill ni ha en julgåva med balans mellan mat & dryck och non food-produkter? En temagåva till exempel, kan vara innovation, köket eller hälsa? Våra valmöjligheter och kombinationer är ändlösa och vi presenterar mer än gärna olika förslag för er.

Choice-systemet är en tjänst där era anställda kan beställa gåvor efter eget urval i en julshop som vi bygger online. Vi hjälper er också med råd och tips om hur ni bäst anpassar julgåvorna efter vilken typ av verksamhet ni är. En produkt, upplevelse eller välgörenhet? Varje anställd har möjlighet att göra ett personligt val utan att ni behöver involveras. Ni bestämmmer budget och sortiment, sen tar vi hand resten – från uppbyggning av plattformen med er verksamhetsprofil till slutlig leverans hos era kollegor.

Många möjligheter står för dörren för att stärka både kundrelationer och anställdas lojalitet, för vid juletid är alla värda en julklapp och uppskattning.

Vill du veta mer?

Ring till oss på tel. +46 (0) 8 505 000 50 eller maila till info@compacon.se