Lojalitetsprogram

Ovillkorlig lojalitet skall belönas!

Hos Compacon ser vi lojalitet en värdefull tillgång. Era lojala kunder är värd mer än en potentiell, så varför inte visa er uppriktiga uppskattning gentemot era nyckelkunder? Trots allt så är lojalitet den fundamentala principen för långvariga relationer. Just därför är lojalitetsprogram så effektiva.

Compacon har utvecklat en effektiv online-plattform där ni kan serva era kunder. En plattform där era kunder kan utbyta lojalitetspoäng mot fantastiska gåvor. Då belönas era nyckelkunder samtidigt som ni stärker era affärsrelationer. Plattformen kan också användas till marknadsföringsaktiviteter av olika slag.

Lojalitetsprogram

På Compacon älskar vi att utveckla lojalitetsprogram då vi tydligt märker dess effektivitet. Vårt kreativa och professionella tillvägagångssätt ser till att ert lojalitetsprogram är skräddarsytt och stärker er marknadsposition.

Vi använder lojalitetsprogram som en belöning för dina kunders lojalitet, men det kan även användas som ett marknadsföringsverktyg som kan öka er försäljning eller som ett bonussystem för att motivera anställda att prestera till max. Ett välutvecklat och välimplementerat lojalitetsprogram erbjuder enorma möjligheter att nå era mål. Vi står för kreativiteten när det kommer till dess utveckling som utgår från er verksamhetsprofil, era villkor och era önskningar. I Compacons onlineplattform kan era anställda eller kunder själva välja vilka gåvor de önskar växla mot sina lojalitetspoäng. Plattformen är designad med utgångspunkt i er grafiska profil så att det smälter in med era övriga affärsverktyg.

Den består av minst 5000 produkter inklusive massor av märkesvaror för alla smaker, vilket ytterligare förstärker omtanke om anställda och kunder. Till sist menar vi att gåvor funkar bäst när mottagare själv får välja vad de önskar och det är möjligt på vår plattform!

Alla kunder kan tjäna in lojalitetspoäng genom att köpa era produkter och tjänster och använda dem efter eget initiativ på lojalitetsplattformen. Gåvan som de sedan väljer skickas ut av oss på Compacon till önskad adress.

Vi vill gärna berätta mer om hur man bygger det perfekta lojalitetsprogrammet och visa upp hur effektivt en lojalitetsstärkande gest kan vara!

Vill ni höra mer?

Ring till oss på tel. +46 (0) 8 505 000 50 eller maila till info@compacon.se