Om compacon

Kreativa

Compacon är er kreativa partner när det kommer till effektiva kampanjer med profilprodukter, premiumgåvor och giveaways till kunder & personal.

Profilprodukter är det perfekta verktyget för att nå er målgrupp. Vårt kreativa team är kompetenta inom konceptutveckling och levererar produktkampanjer som når och engagerar er målgrupp.

Av erfarenhet vet vi att kreativitet och originalitet är det som särskiljer er från era konkurrenter. Genom ett skräddarsytt budskap på profilerade produkter kan ni öka era försäljningskampanjer, visa uppskattning mot era lojala kunder eller sticka ut på mässor och events. Vårt mål är att överträffa era förväntningar och trigga er målgrupp.

 

 

 

Kreativa

Professionella

Vi är professionella i allt vi gör. Vår breda kunskap och internationella erfarenhet är er garanti för att bruk av våra produkter är riskfritt.

Profilprodukter ska leva upp till komplexa lagar och regulationer enligt EUs förordningar, där produktsäkerhet och farliga material står i fokus. Våra leverantörer följer alla internationella ramverk och garanterar att t.ex. inget barnarbete förkommer i produktionen av de produkter vi saluför.

Compacons ledelsesystem möter kraven av ISO 9001 och ISO 14001. Vi är stolta över att vara ett ISO 9001 och ISO 14001-cerifierat företag sedan många år tillbaka. Detta garanterar att kontrollerade processer och en professionell organisationskultur. Just av denna anledning är våra kundrelationer både långsiktiga och intensiva.

Serviceorienterade

Utöver vår kreativa ådra kan ni förvänta er en fullservicelösning inom ett brett utbud av extraprodukter och tjänster. Utveckling, produktion och levererans av profilprodukter är bara en del av alla de tjänster vi erbjuder för att stärka ert brand.

Med Promonline utvecklar vi er webbshop som gör det möjligt för er att enkelt och effektivt hantera ert profilerat produktutbud. Vi lagerhanterar era produkter och tar hand om logistiken så att produkterna levereras i rätt tid. Därutöver erbjuder vi GroupBuy, ett smart inköpsverktyg som effektiviserar kostnaderna vid inköp av större kvantiteter. Detta är blott två exempel som visar vårt tjänsteutbud och serviceorienterade förhållningssätt.

Internationella

Många av våra kunder är multinationella och har därför stor användning av internationell support vid både lokala, nationella eller globala leveranser av profilprodukter och kundgåvor.

Compacon är en del av den Europeiska koncernen Plato Group. Som koncern är Plato Group en marknadsledande importör och tryckare med ett internationellt nätverk. Regionala eller globala behov centralt hanterat och förstärkt av lokalt stöd. Vi servar effektivt multinationella kunder!