Profilprodukter och gåvor

Ni ska inte nöja er med standardlösningar. Genom oss blir ni ihågkomna.

Varför? För att med vår kreativitet och professionalism kan ni förvänta er att era gåvor, både till kund och personal, blir levererad och väcker uppmärksamhet. Är den fin, funktionell och hållbar? Är den passande för ändamålet? Passar den in gällande verksamhetsprofil? Detta är alla viktiga frågor som vi alltid undersöker tillsammans innan gåvan levereras.

Det är just därför ni inte ska vara tillfreds med standardlösningar. Vår långa erfarenhet och originalitet är er garanti för att uppfylla er önskan om att sticka ut och bli ihågkomna av era kunder. Vår kundnöjdhet är hög, likaså våra kunders kundrelationer och det är vad allt vi gör handlar om. Att vara ”det där lilla extra”.

Profilprodukter och gåvor

Ni använder förmodligen redan profilprodukter och kundgåvor för att stärka ert varumärke. Ofta används standardlösningar per automatik, men inte hos oss! Vi är stolta över att alltid erbjuda unika lösningar för enskilda kundbehov och målsättningar.

Alla profilprodukter har en egen funktion och tjänar ett specifikt syfte. Det är vår utgångspunkt. Profilprodukter måste passa både avsändare och mottagare, därför är det av vikt att produkten förmedlar ett starkt budskap så att mottagaren känner ännu större uppskattning. Detta gäller både för profilprodukter vars syfte är att delas ut på mässor eller events och för kundgåvor som stärker er försäljning.

Vi utmanar konstant oss själva att med omsorg och eftertanke välja de rätta profilprodukterna och kundgåvorna som presenteras för våra kunder. De produkter som framhäver just er organisations värden och matchar er målgrupp.

Kvalitet, funktionalitet, effektivitet, paketering och innovation är alla punkter som vi utvärderar innan vi väljer produkter åt er.

Allt för att i slutändan leverera profilprodukter som överstiger både era och era kunders förväntningar positivt!

Utvalsprocessen måste vara noggrann eftersom dages utbud av produkter är väldigt stort. Men det kan ni tryggt lämna åt oss. Med över 20 års erfarenhet ser vi inga begränsningar, utan endast spännande utmaningar. Vi har ett världsomspännande nätverk av dedikerade leverantörer som har bred erfarenhet inom utveckling av profilprodukter.

Låt dig överraskas och upptäck den starka effekten av de profilprodukter vi väljer åt er.

Nyfiken på vad Compacon kan göra för att stärka ert varumärke?

Ring till oss på tel. +46 (0) 8 505 000 50 eller maila till info@compacon.se