Promonline®

All under kontroll med er egen webbshop. Effektivt för dig - lätt för företaget

Om det är i normal arbetstid eller ej är inte längre ett problem. Genom digitalisering och vårt ständigt uppkopplade samhälle förväntar sig anställda att ha tillgång till information och möjlighet att beställa produkter under dygnets alla timmar. Detta appliceras också på er egen plattform där era anställda eller kunder kan se statistik, spåra leveranser och beställa profilprodukter med mera.

Detta förklarar den stora efterfrågan på digitala lösningar som främjar enkla beställningar och är tillgängligt dygnet runt. Här finner ni värdefull information och individuella team kan göra sina egna beställningar när som helst. Webbshop-modulen Promoline som utvecklats av Compacon är en av de onlinelösningar som vi skräddarsyr åt er och fungerar för alla typer av företag.

 

 

 

 

Promonline®

Compacon erbjuder er Promonline®. Vi har utvecklat denna webbshopsmodul speciellt för hantering av profilprodukter, premium-gåvor och kundgåvor.

Med Promonline® som bas utvecklar vi en toppmodern webbshop som är skräddarsydd efter er grafiska profil. Era interna användare eller avdelningar kan enkelt beställa profilprodukter eller gåvor med er logotyp och budskap på. Med Promonline® kan ni effektivt organisera era profilprodukter utan några vidare ansträngningar.

Auktoriserade användare kan besöka er webbshop och har direkt tillgång till ert sortiment med tydliga produktbeskrivningar, priser, lagerstatus och beställningsvolymer. Er webbshop kommer ha ett attraktivt utseende och intuitivt användargränssnitt som är enkelt att navigera genom. Det ska vara busenkelt att handla i en webbshop! Därför har vi gjort beställningsprocessen användarvänlig och så enkel som möjligt.

Beställningar följs automatiskt upp med mailbekräftelse så att ni får en konfirmation på just de produkter ni beställt.

Alla beställningar kan monitoreras i egen rapport via portalen, den förser er med all viktig information och insikt om beställningsmönster och budgetplanering. Ifall vi hanterar er lagerhållning skickas produkterna samma dag som beställningen görs. Personen som genomför beställningen har full möjlighet att spåra försändelsen via track & trace-funktioner.

Upptäck vilka fördelar Promonline® erbjuder er organisation och hur effektiv hanteringen av er skräddarsydda webbshop kan vara. Eftersom att vi själva utvecklar webbshopsmodulen så är möjligheterna nästan oändliga att skräddarsy den efter just er verksamhets behov, målsättning och budget.Med hjälp av vår gedigna erfarenhet inom utveckling skapar vi er egen unika lösning. Ni har möjlighet att definiera budget per person, möjlighet att ta emot kortbetalningar, övervaka lagerhållning, ansluta er webbshop direkt till ert distributionscenter med mera!

Vill ni veta mer?

Ring till oss på tel. +46 (0) 8 505 000 50 eller maila till info@compacon.se