Sales promotion & aktiv marknadsföring

Kreativa marknadsföringshjältar med skarpt fokus

Vill ni aktivera en specifik målgrupp? Behöver ni supporta en säljkampanj med det där lilla extra? Vill ni skapa bestående uppmärksamhet kring er verksamhet eller produktlansering? Det kräver definitivt kreativt input och det är precis vad vi på Compacon erbjuder. Vi utvecklar er organisations ”below the line”-marknadsföringsaktiviteter och vi fokuserar på resultat. Vi använder gåvor som är specifikt uttänkta för er målgrupp, men lägger också extra tid på hur budskapet och design passar in hos mottagaren.

Inom profilprodukter har allt redan gjorts på ett eller annat sätt. Eller det kan kännas nå. Här är vi säkra på att vi kommer att överraska dig. Hur? Genom ett skarpt fokus på er målgrupp, era verksamhetsmål, vår kreativ ådra och genom vår förkärlek till resultat.

 

Sales promotion & aktiv marknadsföring

Er verksamhet har behov för ”below the line”-marknadsförings aktiviteter för att få direkta resultat. För att understödja er försäljning, produktlansering eller för att stärka er närvaro på mässor och events. Eget varumärke och traditionell reklam är oftast inte nog för att bibehålla eller utöka marknadsandelar. Kampanjers direkta resultat är ofta osäkra och kostnaderna dyra.

Ett action-baserat tillvägagångssätt är den perfekta vägen till att förverkliga ambitiösa mål; genom att vara fokuserad, mätbar, annorlunda och till överkomliga priser.

Compacon utvecklar kreativa koncept där budskapet står i fokus. Er verksamhets budskap blir kommunicerat individuellt till just er målgrupp. Vår målsättning är att alltid skapa unika, positivt överraskande och intressanta kampanjer. Enligt oss är det just här stark kommunikation startar.

Det börjar med att vi lyssnar på dig: vilken är den målgrupp ni vill nå, vad är målet,

vad är ert budskap, vilka är de kärnvärden ni vill ska sammanstråla i projektet och slutligen vilken budget är avsatt för ändamålet?

Vår startpunkt blir utifrån denna grundläggande information och så påbörjar vi därefter den kreativa processen. Hur kan vi leverera ert budskap på det mest effektiva sättet till er tilltänka målgrupp? Hur stärker vi ert budskap genom unika profilprodukter? Vi presenterar ofta flera olika koncept och tillsammans kommer vi fram till den mest optimala lösningen för att nå bäst resultat.

Efter ert godkännande påbörjar vi utvecklingen av er kampanj. Vi designar i vår egen studio, producerar profilprodukterna och organiserar sedan distributionen av projektet. En detaljrik process som vi med glädje tar hand om åt er, så ni kan fokusera på kärnan i er värksamhet.

Dags att skapa resultat?

Ring till oss på tel. +46 (0) 8 505 000 50 eller maila till info@compacon.se