SKRÄDDARSYDDA PROFILPRODUKTER

MERVÄRDE GENOM EGEN DESIGN!

Föreställ er att ni ger en kund en sommarsemester i en ask - som en gåva. Det är en spännande utmaning som vi på Compacon klarar eftersom vi skräddarsyr alla tänkbara lösningar. Det ger er en unik förutsättning för att skapa starkare kundrelationer och även möjligheten att sticka ut ur mängden. En skräddarsydd produkt är trots allt unik och speciellt utvecklad för er och som i förlängning både imponerar och blir ihågkommen.

Compacon är helt enkelt specialister inom skräddarsydda gåvor. Vårt kreativa team omsätter oväntade idéer till färdiga produkter genom en originell grafisk studio med lång erfarenhet. Tillsammans med vårt världsomspännande nätverk av leverantörer skapar vi unika kundupplevelser. Skräddarsydda lösningar är helt enkelt det där lilla extra.

SKRÄDDARSYDDA PROFILPRODUKTER

Ibland kräver en kampanj eller gåva en skräddarsydd lösning. Det kan handla om en existerande produkt i sin egen form, färg eller uttryck. Men det kan också handla om en oväntad produkt som ingen sett ännu. Det är det vi tänker på när vi talar om ”det där lilla extra”. Just det oväntade elementet är vad som särskiljer ert varumärke och er organisation från mängden.

Vårt kreativa team är dedikerade och har lång erfarenhet inom produktutveckling. Vi har bred kunskap inom material, form och design och dess möjligheter att skapa något nytt. Men det slutar inte där. Vår erfarenhet sträcker sig från idé till färdig produkt, vars slutgiltliga målsättning är att skapa en positiv överraskning hos era nyckelkunder.

För oss är även kvalitetssäkring extremt viktigt, därför följs våra asiatiska leverantörer ständigt upp av vårt QC-team på plats i fabriken. De håller ett öga på produktionen så att kvalitet och EU-regulationer följs till punkt och pricka. Tack vare vårt mångåriga samarbeta med asiatiska producenter har vi lyckats säkerställa att vi endast använder de mest pålitliga och kostnadseffektiva aktörerna.

Vi ser skräddarsydda gåvor som ett viktigt element för att ert företag ska sticka ut i mängden.

Ska vi också designa era unika profilprodukter?

Ring till oss på tel. +46 (0) 8 505 000 50 eller maila till info@compacon.se